Нічна атака дронами: в Одеській ОВА повідомили про наслідки

Нічна атака дронами: в Одеській ОВА повідомили про наслідки

Російське окупаційне військо у ніч з 11 на 12 грудня знову запускало по Україні ударні безпілотники, частину з них - було скеровано на Одещину. В результаті нічного повітряного нападу на території області зафіксовані ушкодження цивільної інфраструктури, інформують в місцеві ОВА. 

"Внаслідок атаки пошкодження отримали адміністративна та технічна будівлі спортивної установи. Люди не постраждали", - йдеться у повідомленні. 

На об'єкті нині працюють правоохоронні органи - вони займаються документуванням чергового злочину окупантів. 

Над Одещиною українські захисники неба цієї ночі знищили два ворожих "шахеди"

В цілому у ніч на вівторок, 12 грудня, армія рф атакувала Україну 15 ударними безпілотниками, ППО впоралась з дев'ятьма повітряними цілями. На додачу до дронів-камікадзе проти мирних міст ворог застосував також дві ракети Х-59. Їх ліквідували в межах Запорізької та Дніпропетровської областей. 

Нагадаємо, 12 грудня вранці агресор обстріляв центральну частину міста Херсон, відомо про щонайменше двох поранених. Атака здійснювалась з захопленого лівобережжя області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби втрати армії країни-агресорки у війні зросли на ще 800 солдатів. Сили оборони України також утилізували дев'ять танків, майже два десятка бойових броньованих машин, три артилерійських системи та дев'ять БпЛА. 

Головне