Росіяни за сьогодні 11 разів обстріляли Нікопольщину, одна людина загинула

Росіяни за сьогодні 11 разів обстріляли Нікопольщину, одна людина загинула

Протягом дня, 14 листопада, ворожа армія російської федерації здійснила 11 атак на Нікопольщину, призвівши до руйнувань та постраждалих.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак у своєму записі на Facebook, повідомляє Укрінформ.

За його словами, ворог 11 разів атакував Нікопольщину, використовуючи дрони-камікадзе та артилерію. Найбільше постраждав районний центр, де двоє чоловіків отримали поранення. Один із них, 26-річний, на жаль, загинув.

Внаслідок атаки пошкоджено дев'ятиповерховий будинок, чотири приватні будинки, два автомобілі та лінія електропередач. Обстріляні також сільські громади Марганецької, Мирівської та Покровської. В останній зруйновані чотири двоповерхові будівлі та електропередача, але на щастя, людей, які постраждали, немає.

1699981033-217.jpg (450 KB)

1699981039-834.jpg (36 KB)

Нагадаємо, у місті Вугледар, що розташовується між Мар’їнкою та Великою Новосілкою на Донеччині, досі проживають близько сотні цивільних людей. Вони не евакуюються попри те, що росіяни продовжують знищувати місто.

Уерівник служби зв’язків з громадськістю 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Арсеній Приліпка заявив, що люди отримують гуманітарну допомогу. 

"Вони прийняли рішення і залишаються там. Чому вони це роблять мені важко сказати, у кожного на це є своя причина", - зауважив Приліпка.

За його словами, у селах поблизу Вугледара людей більше, ніж у місті, адже села обстрілюють рідше. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, втрати ворога у Східній операційній зоні, яка включає Харківський, Ізюмський, Лиманський, Лисичанський, Курахівський, Куп'янський, Бахмутський, Авдіївський та Вугледарський напрямки, перевищила показник у 4000 бійців за два тижні. 

Головне