Росіяни за добу завдали 329 ударів по Запорізькій області - четверо поранених

Росіяни за добу завдали 329 ударів по Запорізькій області - четверо поранених

За минулу добу російські війська здійснили 329 ударів по 13 населених пунктах регіону, через атаки постраждало четверо мирних жителів. Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Війська рф здійснили сім авіаударів по Запоріжжю, Малій Токмачці та Новодарівці, 170 атак безпілотниками по десяти населених пунктах, 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню та133 артилерійські обстріли.

Найбільше постраждали Гуляйполе, Роботине, Мала Токмачка та прилеглі села. Зафіксовано 99 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

"Ситуація залишається напруженою. Наші захисники тримають оборону та дають гідну відсіч ворогу", - зазначив Іван Федоров.

Військова адміністрація закликає мешканців дотримуватися правил безпеки та, за можливості, залишатися в укриттях під час повітряних тривог.

Нагадаємо, російські окупанти 11 жовтня завдали авіаудару по пожежно-рятувальній частині в місті Костянтинівка, що на Донеччині. Внаслідок обстрілу майже всі вікна та двері будівлі були вибиті, а покрівля і ворота гаража отримали серйозні пошкодження.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти в ніч проти 12 жовтня завдали авіаційних ударів по Запоріжжю. Кількість постраждалих внаслідок авіаударів зросла до чотирьох осіб.

Головне