Росіяни з артилерії обстріляли Торецьк: загинули двоє мирних жителів

Росіяни з артилерії обстріляли Торецьк: загинули двоє мирних жителів

Російське окупаційне військо вдень 11 листопада вдарило по Торецьку та вбило двох мирних жителів. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Попередньо, потужний обстріл міста було здійснено з артилерії.

"Влучання ворожих снарядів відбулись у житловій забудові, де поряд з приватним сектором розташовані багатоквартирні будинки. Під шквал ворожого вогню потрапили двоє людей - 61-річна жінка, яка йшла вулицею, та чоловік 65 років, що їхав на велосипеді. Тілесні ушкодження виявились несумісними з життям", - йдеться у повідомленні.

Також у прокуратурі додали, що внаслідок ворожого обстрілу у будинках в місті вибиті вікна та двері, понівечено дахи і покрівлі. Крім житлових будинків пошкодень зазнали господарські споруди.

За фактом ворожого обстрілу розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", на Київщині внаслідок ранкової ракетної атаки окупантів пошкоджено 18 житлових приватних будинків. Будинки були пошкоджені вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей.

Головне