Росіяни вранці обстріляли Очаків, є руйнування

Росіяни вранці обстріляли Очаків, є руйнування

Зранку 2 листопада російська армія здійснила артилерійський обстріл Очакова, пошкоджено житлові будинки, стався витік газу.
Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Вчора о 10:47, 11:50 та 2 листопада о 03:58 ворог завдавав артилерійських ударів по населеному пункту Дмитрівка Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Зранку 2 листопада, з 04:01, артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії та території міста Очаків. Пошкоджено багатоповерхові житлові та приватні будинки, електромережу та газопровід. Стався витік газу, який оперативно перекрито. Постраждалих немає.

Окрім того, о 5:00 внаслідок обстрілу населеного пункту Лимани Галицинівської громади пошкоджено електромережу. Постраждалих немає, ідеться в повідомленні.

У Миколаєві, Баштанському, Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, російські війська у ніч на 2 листопада щонайменше 40 разів вгатили по селищу Станістав Херсонської області, є загибла. 

"Пекельна ніч у Станіславі. У селі було більш як 40 прильотів", - написав Прокудін.

За його словами, через ворожий вогонь загинула літня жінка. Також пошкоджено будівлі ліцею та місцевої амбулаторії, приватні будинки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія побоюється створювати скупчення важкої техніки, адже розумію, що наші сили оборони їх знищать. Масового застосування авіації ворогом не зафіксовано.

"Будь-яка ціль, яка опиняється у зоні нашого контролю, як тільки ми отримуємо можливість встановити цілі, вона обов’язково отримає вогневе ураження з нашого боку. Ефективність є, ми працюємо, але ворог це знає, тому не наважується наблизитися ближче до нас, підставити свою техніку і артилерію. Тобто руху колонами, скупчення великої техніки ворог собі не дозволяє саме тому, що ми ефективно працюємо".

Головне