У Станіславі на Херсонщині зафіксовано понад 40 прильотів за ніч

У Станіславі на Херсонщині зафіксовано понад 40 прильотів за ніч

Російські війська у ніч на 2 листопада щонайменше 40 разів вгатили по селищу Станістав Херсонської області, є загибла. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"Пекельна ніч у Станіславі. У селі було більш як 40 прильотів", - написав Прокудін.

За його словами, через ворожий вогонь загинула літня жінка. Також пошкоджено будівлі ліцею та місцевої амбулаторії, приватні будинки.

Нагадаємо, російська окупаційна армія побоюється створювати скупчення важкої техніки, адже розумію, що наші сили оборони їх знищать. Масового застосування авіації ворогом не зафіксовано.

"Будь-яка ціль, яка опиняється у зоні нашого контролю, як тільки ми отримуємо можливість встановити цілі, вона обов’язково отримає вогневе ураження з нашого боку. Ефективність є, ми працюємо, але ворог це знає, тому не наважується наблизитися ближче до нас, підставити свою техніку і артилерію. Тобто руху колонами, скупчення великої техніки ворог собі не дозволяє саме тому, що ми ефективно працюємо".

Як писали "Ми-Україна" раніше, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна готова до зими майже на 100%. Він вважає, що у 2022 році що Україна пройшла найважчий опалювальний сезон.  Варто зауважити, що США виділили 522 мільйони доларів для закупівлі відповідного енергетичного обладнання.

Головне