Росіяни вранці обстріляли Харків з С-300: є поранені

Росіяни вранці обстріляли Харків з С-300: є поранені

Військовослужбовці рф близько 6:00 7 лютого здійснили обстріл Харкова ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше п'ять "прильотів", є поранені. 

Противник скерував снаряди по Слобідському районі, руйнувань зазнала нежитлова інфраструктура. Йдеться про будівлі та приміщення цивільних підприємств. 

У Харківській обласній прокуратурі поінформували про трьох травмованих. 

"Постраждали 52-річна жінка та двоє чоловіків віком 59 та 64 років. Всі троє людей є працівниками підприємств. Потерпілим надана допомога на місці", - йдеться у повідомленні. 

У Міненерго повідомили, що в обласному центрі внаслідок атаки без світла близько 1000 абонентів. Як очікується, до кінця дня пошкодження електромереж буде ліквідоване.

Як відомо, минулої доби російські окупанти обстріляли більш як два десятка міст та сіл Харківщини, серед яких - Вовчанськ, Козача Лопань, Мала Вовча, Котлярівка та інші. КАБами ворог закидав Охримівку, Піщане, Варварівку та Ветеринарне, руйнувань зазнали приватні будинки, навчальний заклад, ангари підприємства та інші об'єкти.

Нагадаємо, окупаційне військо вранці 7 лютого здійснило комбіновану атаку на Миколаїв, використавши для ураження ударні дрони та ракети. Ворог цілив по приватному сектору та інфраструктурному об'єкту, руйнувань зазнали близько 40 будинків. Відомо про 12 постраждалих та одного загиблого.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ворог 7 лютого завдав ракетного удару по Києву. Станом на 9:20 ранку відомо про дев’ятьох постраждалих осіб.

 

Головне