Росіяни вночі вдарили по промисловій інфраструктурі Запоріжжя

Росіяни вночі вдарили по промисловій інфраструктурі Запоріжжя

Російське окупаційне військо атакувало у ніч проти 20 квітня Запоріжжя та завдало удар по промисловій інфраструктурі міста. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його даними, внаслідок атаки ніхто не постраждав.

"російські терористичні війська знов атакували  ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя. Деталі ще уточнюються. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Також Федоров повідомив, що за минулу добу загарбники ударили по Запорізькій області 291 раз - під вогнем опинилися сім населених пунктів. 

"Ворог завдав 5 авіаційних ударів по Роботиному, Малій Токмачці та Новоандріївці. 32 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. 2 обстріли РСЗВ накрили Левадне та Роботине. 

252 артобстріли завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Левадного та Малинівки", - зазначив голова ОВА.

Водночас він додав, що протягом доби надійшло 22 повідомлення про руйнування житла. Ніхто з мирних жителів не постраждав.

Як повідомляли "Ми-Україна", російсько-окупаційні війська увечері 19 квітня поцілили по передмістю Херсона, через удар загинула 80-річна жінка. 

Головне