Росіяни вночі двічі вдарили по Селидовому: пошкоджено лікарню та п’ятиповерхівку, загинула дитина

Росіяни вночі двічі вдарили по Селидовому: пошкоджено лікарню та п’ятиповерхівку, загинула дитина

Російське окупаційне військо минулої ночі двічі атакувало місто Селидове на Донеччині. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали 12 людей та троє осіб, зокрема одна дитина, загинули. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його даними, перший обстріл окупанти здійснили близько 23:30. Росіяни поцілили у п’ятиповерхівку та зруйнували 12 квартир в одному з під'їздів.

"Серед поранених - двоє дітей 2016 і 2007 років народження, вони отримують всю необхідну медичну допомогу. З-під завалів вдалося врятувати одного пораненого", - зазначив голова Донецької ОВА.

Близько першої години ночі росіяни знову вдарили по Селидовому, внаслідок чого було пошкоджено один із корпусів лікарні.

Рятувальники шукали на місцях ударів людей, що перебували під завалами. Серед них була дитина.

Крім того Філашків повідомив, що через обстріл Селидового з місцевої лікарні близько 100 пацієнтів перевезли до лікарень Покровська і Мирнограда.

Як повідомляли "Ми-Україна", росіяни запустили фейк про втрати Збройних сил України у місті Селидове на Донеччині. Зокрема окупанти почали розповсюджувати у себе в Telegram-каналах інформацію про втрати України внаслідок результативного удару.

Головне