Росіяни вночі дронами атакували Одещину: збито 10 "шахедів", постраждала жінка 1935 року народження

Росіяни вночі дронами атакували Одещину: збито 10

Минулої ночі росіяни знову атакували Україну ударними дронами. Частина з них була спрямована на припортову інфраструктуру Подунав'я, повідомили Сили оборони Півдня.

За даними захисників, російські дрони намагалися обійти систему ППО, тому прямували з різних напрямків.

"14 БпЛА "Shahed-131/136" було знищено в нашій зоні відповідальності: 4 - на Миколаївщині, 10 - на Одещині. На жаль, влучанням пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні Одещини. А також приватні будинки мирних мешканців", - йдеться у повідомленні.

Також інформацію про 10 знищених російських дронів на Одещині підтвердив і голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. 

Разом з тим він додав, що під час атаки окупанти поцілили у припортову інфраструктуру та житлові будинки, в результаті чого постраждала жінка 1935 року народження.

"Вночі російські терористи вчергове атакували Одещину. Наші сили ППО збили 10 «шахедів» над Одещиною, проте, на жаль, є і влучання. В Ізмаїльському районі зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідовано.

Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу", - повідомив голова Одеської ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", Повітряні сили Збройних Сил України успішно знищили 28 з 33 безпілотників типу "Шахед", якими ворожі сили росії атакували Україну під час нічної атаки.

Головне