Росіяни вночі атакували Одесу шахедами: зруйновано багатоповерхівку, є жертви

Росіяни вночі атакували Одесу шахедами: зруйновано багатоповерхівку, є жертви

Російські окупанти в ніч на суботу, 2 березня, атакували Україну ударними дронами. Частину з них загарбники спрямували на Одесу.

Вибухи лунали як в Одесі, так і у передмісті. Внаслідок ворожої атаки у місті було зруйновано дев'ятиповерховий будинок, дві людини загинули.

"Одеса. Внаслідок атаки російських терористів зруйновано 9-поверхівку. Щонайменше двоє людей загинули, їхні тіла дістали з-під завалів рятувальники ДСНС. Ще 7 людей постраждали. Серед них є дитина", - зазначили у Міністерстві внутрішніх справ. 

Нині рятувальна робота на місці ворожого удару продовжується. Рятувальники вважають, що під завалами є люди, адже семеро мешканців багатоповерхівки не виходять на зв'язок. Завали розбирають з допомогою кінологів.

Також на місці перебувають психологи поліції та ДСНС.

"Оперативно розгорнуто пункти обігріву, адже внаслідок обстрілу без теплопостачання залишились десяток багатоквартирних будинків", - додали у МВС.

Як повідомляли "Ми-Україна", російська армія у ніч на 1 березня здійснила ракетний удар по Костянтинівці, що в Краматорському районі Донеччини. Противник вгатив по мирному населеному пункту чотирма зенітними керованими ракетами С-300. 

Головне