Росіяни вночі атакували Миколаївщину та Одещину: які наслідки

Росіяни вночі атакували Миколаївщину та Одещину: які наслідки

В Миколаївській області було вражено об'єкт енергетики російським дроном-камікадзе типу Shahed. Також окупанти атакували об'єкти критичної та транспортно-логістичної інфраструктури Одеси.

Інформацію про це оприлюднила Миколаївська обласна державна адміністрація у Facebook та пресслужба Сил оборони півдня України. 

Миколаїв

"Сьогодні о 03:00 внаслідок влучання ворожих БпЛА типу Shahed - 131/136 пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури у Миколаївському районі. Введенні аварійні відключення, ведуться роботи з відновлення", - зазначається у повідомленні.

Згідно з подальшою інформацією, яку надав голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім, до 8 години ранку усі попередньо відключені споживачі вже мали електропостачання.

"Енергетичні служби працюють над відновленням системи і продовжують контролювати ситуацію", - додав Кім.

Згодом з'явились наслідки ворожих обстрілів на Миколаївщині.

Одеса

Військові повідомили, що рано вранці окупаційна армія атакувала Одеську область ракетами, використовуючи також балістичну зброю.

"В день звільнення Одеси від фашистських загарбників "сакральні нелюди" вдарили по об'єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Вже відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства", - йдеться у дописі.

В результаті ворожих обстрілів також постраждали енергетичний об'єкт, приватний будинок та кілька автівок. Люди чудом уникнули травм.

Збройні сили оборони півдня також повідомили, що цієї ночі на півдні було знищено 14 дронів: 12 на Миколаївщині та два на Одещині.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за час повномасштабного вторгнення росії в Україну втрати окупантів сягнули 450 080 осіб.

Головне