Росіяни випустили чотири ракети по лікарі та шахті на Донеччині

Росіяни випустили чотири ракети по лікарі та шахті на Донеччині

Російські війська влаштували чотири ракетні атаки по Донецькій області, що призвело до поранень та загибелі однієї особи.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Телеграмі.

Як відомо, перші дві ракети приблизно о 23:30 потрапили на територію лікарні в місті Селидове. У результаті цього інциденту пошкоджено дві будівлі медичного закладу. В результаті шість цивільних отримали поранення.

Пошукові операції тривають, оскільки під завалами можуть знаходитися люди.

Після цього окупанти влаштували ще два ракетні удари по шахті. Один працівник підприємства загинув, чотири будівлі та 19 транспортних засобів, а також лінія електропередач отримали пошкодження.

Клименко додав, що 39 гірників тимчасово опинились під землею через цей інцидент, але на даний момент всі їх вдало підняли на поверхню.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 21 листопада атакували територію України, запустивши 11 дронів-камікадзе типу "Шахед" та п'ять ракет різних типів.

Атака включала в себе використання чотирьох керованих зенітних ракет С-300, крилатої ракети "Іскандер-К" та 11 безпілотників типу Shahed-136/131.

Атака призвела до руйнувань та пошкоджень, зокрема, постраждала Центральна міська лікарня у місті Селидове (Донецька область), будівля шахти "Котлярівська" та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

Згодом у Повітряних силах уточнили, що збили дев'ять з 10 російських дронів та один "Іскандер".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, ЗСУ ліквідували ще 610 російських окупантів за добу.

Головне