Росіяни вдень вдарили по Куп'янську: загинули двоє жінок

Росіяни вдень вдарили по Куп'янську: загинули двоє жінок

Окупаційне військо рф укотре завдало вогневого ураження по Куп'янську вдень 9 грудня. Для атаки ворог застосував артилерійську складову, є загиблі та поранений.

Як поінформував очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, артобстріл міста стався близько 15:30.

"Внаслідок ворожого обстрілу міста Куп‘янськ загинули 2 жінки 57 та 71 років. 30-річний чоловік отримав поранення", - зазначили в ОВА.

Руйнувань зазнало приватне домогосподарство, а також гараж. літня кухня та паркан.

Наразі на місці прильоту працюють представники правоохоронних органів - здійснюють необхідні слідчі дії та документування воєнного злочину.

Як відомо, минулої доби сили противника обстріляли майже два десятка міст та сіл Харківщини, серед яких Гурів Козачок, Ветеринарне, Гранів, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та Берестове. У Моначинівкці Куп’янського району після атаки зник газ в оселях 37 родин. 

Нагадаємо, також вдень 9 грудня черговий обстріл пережив і Херсон. Снаряди по місту ворог запускав з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні від росіян дісталось Харкову. Російське окупаційне військо уночі 8 грудня масовано обстріляло обласний центр ракетами С-300.

 

Головне