Росіяни вдарили по Запоріжжю чотирма КАБами, є три локації з руйнуваннями, - Іван Федоров

Росіяни вдарили по Запоріжжю чотирма КАБами, є три локації з руйнуваннями, - Іван Федоров

У Запоріжжі стався черговий ворожий обстріл. Російські війська атакували місто, використавши чотири керовані авіаційні бомби (КАБ). Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Внаслідок нападу зафіксовано руйнування у трьох локаціях міста.

Удар призвів до пошкодження житлових будинків різної поверховості - від багатоповерхівок до приватних осель. В результаті атаки постраждало семеро мирних жителів, серед яких 14-річний підліток. Двоє поранених наразі перебувають у лікарні, їхній стан оцінюється як стабільний.

Місцева влада оперативно реагує на ситуацію, надаючи необхідну допомогу постраждалим та оцінюючи масштаби руйнувань для подальшого відновлення пошкодженої інфраструктури.

Цей напад є черговим свідченням агресивних дій російських окупантів проти мирного населення України та демонструє нехтування міжнародними нормами ведення війни.

Нагадаємо, Сергій Братчук, військовий експерт, заявив, що спроби росії вдатися до ядерного шантажу не матимуть успіху. Про це він повідомив у ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 26 вересня російські війська здійснили черговий обстріл Запоріжжя, внаслідок якого постраждало семеро мирних жителів, включаючи 14-річного хлопця. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

 

Головне