Росіяни вдарили по Вовчанську та Куп’янському району на Харківщині: які наслідки

Росіяни вдарили по Вовчанську та Куп’янському району на Харківщині: які наслідки

Російські окупаційні війська здійснили атаку на Вовчанський та Куп'янський райони Харківщини, що призвело до жертв і поранених.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Близько 10 ранку 28 березня російські військові здійснили обстріли міста Вовчанськ та села Мочанівка в Куп'янському районі.

В селі Моначинівка, на Купʼянщині, в цивільному автомобілі від поранень загинула 57-річна жінка, її чоловік поранений.

У Вовчанську ворожий снаряд потрапив на подвір'я приватного будинку, де знаходився 60-річний чоловік. Він отримав поранення від уламків снаряду. Крім того, з контузією до лікарні був доставлений 48-річний мешканець Вовчанська.

За фактами порушення законів та звичаїв війни правоохоронні органи розпочали кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Попри регулярні потужні обстріли електропостачання у Харкові частково відновлене. Метро працює, інтервали у час-пік скорочено з 20 до 10 хвилин. Також на лінії виїхали декілька тролейбусних маршрутів.

27 березня окупанти вперше за майже два роки атакували Харків авіабомбою. Руйнувань зазнали дві п'ятиповерхівки, одна чотириповерхівка та три автівки. Травмувань різного ступеня зазнали 19 осіб, з них четверо дітей. Авіаційний обстріл забрав життя 59-річного чоловіка.  У Нацполіції зазначили, що обласний центр було атаковано дешевим аналогом крилатої ракети - УМПБ Д-30 СН.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як писав "Ми-Україна" раніше, Вищий антикорупційний суд залишив під вартою колишнього очільника ДФС Романа Насірова.

Головне