Росіяни вдарили по селищу Північне на Донеччині: є загиблий

Росіяни вдарили по селищу Північне на Донеччині: є загиблий

Окупаційне військо в суботу, 6 січня, вдарило по селищу Північне, що у Торецькій громаді Донецької області. Попередньо відомо про одну загиблу особу, розповів очільник місцевої ОДА Вадим Філашкін. 

По населеному пункту ворог здійснив два авіаційні удари. 

"Зранку росіяни здійснили по селищу 2 авіаудари, поцілили в житлову забудову. На місці працюють поліція і парамедики", - поінформував голова ОДА,. 

Цієї ночі росіяни били також по Покровську. У місті руйнувань зазнали дві адміністративні будівлі, велика кількість транспортних засобів та гаражів. Шість разів окупанти відкривали вогонь по території Курахівської громади. Внаслідок атак пошкоджені житлові будинки в Острівському та Дальному, у самому Кураховому під ударом опинилась промзона.

Противник не полишає у спокої і цивільне населення Краматорського та Бахмутського районів. 

"У Лиманській громаді чотири рази обстріляне Торське. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, у Званівській - під вогнем Переїзне і Верхньокам'янське, у Сіверській - обстріляні три вулиці Серебрянки", - йдеться у ранковому зведенні ОДА.

Нагадаємо, у Авдіївці на Донеччині попри невпинні штурми, обстріли та авіабомбові удари залишаються 1160 цивільних осіб. У місті спостерігається постійне зменшення населення, однак "за рахунок 200-х та 300-х", розповів керівник місцевої МВА Віталій Барабаш. На сьодні у місті функціонує лікарня, у ній працює один лікар та чотири медсестри. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у 5 ОШБр спостерігають зменшення кількості ворожих наступальних дій на півдні від Бахмуту. Нині на Бахмутському напрямку росіяни роблять спроби просування у районі Богданівки у напрямку міста Часів Яр. 

 

Головне