Росіяни вдарили по будівлі навчального закладу на Харківщині: там сталася пожежа

Росіяни вдарили по будівлі навчального закладу на Харківщині: там сталася пожежа

Російське окупаційне військо обстріляло вранці 3 березня місто Вовчанськ Чугуївського району на Харківщині. Під удар потрапила будівля навчального закладу. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"Вранці 3 березня ворог завдав авіаудару по прикордонному місту Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілу частково була зруйнована одноповерхова будівля місцевого навчального закладу. В одному з приміщень сталось загоряння на площі 5 кв.м", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС додали, що пожежу загасили дуже швидко. Після цього рятувальники розібрали завали та обстежили зруйновану частини будівлі.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вночі 2 березня атакувало "шахедами" Харків та селище Великий Бурлук. Удари було здійснено по житлових районах. Внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік та постраждала жінка.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські загарбники вранці 3 березня здійснили ракетний удар по Покровську та Мирнограду. Покровськ росіяни атакували "Іскандером-М". В результаті ворожої атаки є постраждалі.

Головне