Росіяни вдарили по Боровій на Харківщині, загинули троє людей

Росіяни вдарили по Боровій на Харківщині, загинули троє людей

У селищі Борова Харківської області троє мирних мешканців загинули в результаті обстрілів з боку російських військ.

Про це повідомила поліція Харківської області у Facebook.

Начальник обласного управління поліції Володимир Тимошко зазначив, що у Боровій внаслідок обстрілів загинули двоє мирних мешканців – 55-річна жінка та 59-річний чоловік. Їх тіла були витягнуті з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Згодом стало відомо про третього загиблого чоловіка.

Тимошко додав, що в Харкові були дві хвилі обстрілів. Перша - ракетами (дві ракети Іскандер М приземлилися в центрі міста, а 3 ракети С300 – в Індустріальному районі), а потім безпілотниками Shahed. Унаслідок цього поранено 28 людей, серед яких є двоє дітей, усі з них цивільні.

Будинки були охоплені пожежами, пошкоджені житлові будівлі, магазини, готель, кафе, офісні приміщення та автомобілі. У понад 50 будівлях розбиті вікна в результаті обстрілів російських ракет. Поліція взяла під охорону всі ці об'єкти, а екстрені служби негайно виїхали на місце події для вжиття необхідних заходів.

Нагадаємо, в лікарні помер 45-річний чоловік, який отримав поранення внаслідок масованого ракетного обстрілу Дніпра 29 грудня. Загалом семеро людей загинули внаслідок цієї атаки.

Ще 18 поранених перебувають у лікарнях, включаючи півторарічного хлопчика. Більшість постраждалих знаходиться у стані середньої тяжкості, тоді як двоє з них – у важкому стані.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Чехія відмовилася від участі в Радбезі ООН, яке скликала рф через вибухи в Бєлгороді.

Головне