У лікарні Дніпра помер поранений під час ракетних ударів 29 грудня

У лікарні Дніпра помер поранений під час ракетних ударів 29 грудня

В лікарні помер 45-річний чоловік, який отримав поранення внаслідок масованого ракетного обстрілу Дніпра 29 грудня.

Про це інформує начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram-каналі.

Загалом семеро людей загинули внаслідок атаки 29 грудня, повідомив посадовець. Ще 18 поранених перебувають у лікарнях, включаючи півторарічного хлопчика. Більшість постраждалих знаходиться у стані середньої тяжкості, тоді як двоє з них – у важкому стані.

29 грудня російська армія атакувала Дніпро ракетами, спрямовуючи їх у торговий центр та пологовий будинок. У результаті цього нападу загинуло шестеро людей, а 30 отримали травми. Поліція розгорнула мобільний пункт прийому звернень для постраждалих громадян, чиє житло пошкоджено внаслідок ракетної атаки. Зараз ведеться робота з оцінки збитків і прийняття заяв.

В результаті ракетних ударів по Дніпру пошкоджено 14 багатоповерхівок, як повідомили в поліції. Враховуючи конкретні пошкодження, відомо про 236 пошкоджених квартир. Також постраждали сім приватних будинків, 35 автомобілів, 12 адмінбудівель, три лікарні, сім магазинів та складське приміщення. Правоохоронці отримали 370 заяв про пошкодження майна і провели огляд 204 квартир, 35 автомобілів та сім приватних будинків.

У зв'язку з численними жертвами, 30 грудня в Дніпрі був оголошений Днем жалоби.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 31 грудня окупаційне військо рф масовано вдарило по українській території ударними дронами типу Shahed. Для повітряного нападу противник застосував 49 дронів, захисника неба ліквідували 21 ціль. 

Головне