Росіяни вдарили по Боровій на Харківщині: є загиблий та поранені

Росіяни вдарили по Боровій на Харківщині: є загиблий та поранені

Російське окупаційне військо вранці 3 липня завдало удару по селищу Борова Ізюмського району. Внаслідок атаки загинув чоловік, є травмовані. 

Як розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, росіяни накрили вогнем населений пункт близько 4:50 ранку. За ціль противник обрав будівлю Борівської селищної ради.

"Внаслідок дій росіян загинув чоловік. Госпіталізовано 50-річного чоловіка. У 75-річної жінки — гостра реакція на стрес", - зазначив він. 

Також російська армія вночі атакувала село Руська Лозова, що входить до складу Дергачівської територіальної громади Харківського району. Обстріл був здійснений 3 липня о 02:14 ночі. Внаслідок ворожої атаки в селі спалахнула пожежа, яка охопила житловий будинок та автомобіль.Пошкоджено чотири приватні будинки та три господарські споруди. Серед цивільних є постраждалі. За попередніми даними, внаслідок обстрілу травм зазнали двоє осіб - чоловік та жінка. 

За даними ОВА, російські окупанти не припиняють спроб прорвати оборону українських на Куп'янському та Харківському напрямках. На останньому минулої бойової доби зафіксовано вісім бойових зіткнень. Ворог, використовуючи підтримку авіації, намагався просунутися вперед у районах населених пунктів Вовчанськ і Глибоке. Ще інтенсивніші бої розгорнулися на Куп'янському напрямку, де за добу відбулося 13 бойових зіткнень. Сили оборони України успішно відбивали атаки ворога в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Дніпропетровська область ввечері 2 липня зазнала ракетного удару з боку російських окупантів. Попри те, що українським силам протиповітряної оборони ПвК "Схід" вдалося збити ворожу ціль, уламки ракети спричинили значні руйнування та призвели до постраждалих.

 

Головне