Вечірній обстріл Дніпропетровщини: є поранені, пошкоджено будинки

Вечірній обстріл Дніпропетровщини: є поранені, пошкоджено будинки

Дніпропетровська область ввечері 2 липня зазнала ракетного удару з боку російських окупантів. Попри те, що українським силам протиповітряної оборони ПвК "Схід" вдалося збити ворожу ціль, уламки ракети спричинили значні руйнування та призвели до постраждалих серед мирного населення.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про наслідки атаки. В одному з районів області зафіксовано пошкодження семи приватних будинків - вибиті вікна, пошкоджені двері та дахи.

"Постраждала 75-річна жінка, яку госпіталізували в стані середньої тяжкості. Зле через сильний стрес стало і 77-річному чоловіку. Йому надали необхідну меддопомогу", - зазначив він. 

За даними ОВА, Нікопольський район продовжує зазнавати інтенсивних атак з боку ворога. Вчора ввечері противник завдав удару по Нікополю дроном-камікадзе, а по Червоногригорівській громаді - артилерією. Внаслідок цих обстрілів було пошкоджено незаселену будівлю.

У Марганецькій громаді ситуація виявилася серйознішою: від ворожого вогню зайнялися літня кухня та суха трава. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу вдалося швидко загасити.

З самого ранку окупанти відновили обстріли району, використовуючи артилерію та безпілотники. Під ударом опинилися районний центр та Марганецька громада. Зафіксовано пожежу в приватному будинку, пошкоджено ще шість житлових будинків, гараж та лінію електропередач.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російський обстріл Нікополя вдень 2 липня забрав життя двох людей, ще не менше дев'яти - зазнали поранень. Серед травмованих двоє неповнолітніх -  дев'яти та 17 років.

 

Головне