Росіяни вчергове обстріляли Херсон: є загибла і поранений

Росіяни вчергове обстріляли Херсон: є загибла і поранений

Армія російських окупантів здійснила удари по житлових будинках в Дніпровському районі Херсона. В результаті обстрілів є загибла та поранений.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Внаслідок цього нападу 50-річна жінка загинула у своїй квартирі, а 16-річний хлопець отримав уламкові поранення та був госпіталізований.

Дніпровський район міста був об'єктом кількох атак ворога, які розпочалися приблизно о 11:30. Ці атаки спричинили принаймні одну пожежу, інформація про яку в даний момент уточнюється.

Вранці російське окупаційне військо вдарило по Береговому Білозерської громади на Херсонщині. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав чоловік. У нього діагностували уламкове поранення руки та спини.

За останню добу, 18 січня, окупанти провели 67 обстрілів Херсонської області, випустивши 413 снарядів з мінометів, артилерії, ракетних систем залпового вогню, танків та безпілотників. У результаті цих атак троє осіб отримали поранення. Херсон та його область неперервно виставлені на обстріли з боку російських сил, які контролюють лівобережжя річки Дніпро. Місцеві захисники утримують свої позиції та намагаються відкинути ворога.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, керівництво Білорусі продовжує надавати допомогу рф у збройній агресії проти України. Ситуація у Північній операційній зоні залишається контрольована. 

Головне