Росіяни вчергове атакували Нікопольщину, Кривий Ріг та Дніпро: наслідки атак

Росіяни вчергове атакували Нікопольщину, Кривий Ріг та Дніпро: наслідки атак

Армія російської федерації атакувала Нікопольщину, Кривий Ріг та Дніпро. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

"Протягом дня агресор атакував Нікопольщину артилерією та БпЛА. Потерпали райцентр, Мирівська, Марганецька, Покровська громади. Пошкоджена птахоферма. Загинуло близько тисячі курей. Люди не постраждали", - йдеться в повідомленні.

У Кривому Розі противник атакував будівлю районного управління поліції, продовжуються аварійно-рятувальні роботи. Рятувальники продовжують шукати людину, яка може перебувати під завалами.

Крім того, у Дніпрі через нічний ракетний удар, за уточненою інформацією, вибиті шість десятків вікон у 14 будинках та гуртожитку.

Нагадаємо, що у Херсоні внаслідок скидання вибухівки з дрона у Дніпровському районі міста поранення отримали пʼятеро людей.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російська федерація завдала ракетного удару по поліцейському управлінню у Кривому Розі. Рятувальники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки.

Головне