Росіяни вчергове атакували Донеччину, є поранені

Росіяни вчергове атакували Донеччину, є поранені

Російські загарбники у вівторок, 12 березня, обстріляли шістьома ракетами С-300 місто Селидове Донецької області, в результаті агресії поранення отримали дві жінки. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

Відомо, що на місці влучання утворилась вирва діаметром близьк пʼяти метрів.

Постраждалих госпіталізували до медичного закладу з мінно-вибуховими травмами, наразі вони знаходяться під наглядом лікарів.

"В результаті влучання однієї з ракет по території житлового кварталу зазнали поранень двоє сестер 30 та 35 років. Обох жінок доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами та забоями", - йдеться у повідомленні. 

Варто зазначити, що в населеному пункті пошкоджено  щонайменше 18 приватних та 14 багатоповерхових будинків, адмінбудівлі, два гаражі, пʼять автомобілів та лінії електропередач. 

Зазначається, що прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що внаслідок атаки ворожих безпілотників на Тернопільщині сталася пожежа на об'єкті інфраструктури

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія скинула керовану авіабомбу на багатоповерхівку у Купʼянську, що на Харківщині, в результаті атаки частково зруйновано будівлю.

Головне