Росіяни у Луганську почали встановлювати камери із системою розпізнавання облич

Росіяни у Луганську почали встановлювати камери із системою розпізнавання облич

Російські силовики ввели систему відеоспостереження з розпізнаванням обличчя на вулицях тимчасово окупованого Луганська. Це робиться з метою посилення контролю над "підозрілим" населенням.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор у Telegram.

"У Луганську росіяни почали встановлювати камери відеоспостереження із можливістю розпізнавання обличчя", - йдеться у дописі.

За його словами, такі системи вже обладнані великі міста рф, дозволяючи ФСБ здійснювати тотальний контроль за населенням. За допомогою цієї системи можна визначити не лише стать та вік, а і особистість особи.

Крім того, в окупованому Рубіжному окупаційна влада впроваджує додаткові патрулі з метою виявлення своїх дезертирів, а також проводить перевірки серед цивільного населення. Там загарбники адаптують пологовий будинок під військовий шпиталь.

Нагадаємо, до 10 років ув’язнення було засуджено командира бойової машини рф, який катував та імітував страту цивільних мешканців Київської області під час окупації на початку повномасштабного вторгнення.

Російський окупант здійснював постріли в напрямку цивільних, намагаючись імітувати їх страту. Він також по черзі відводив чоловіків до підвалу. Там він їх змушував роздягнутися та шукав на тілах символічні татуювання.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Донеччині Сили оборони знищили 13 ворожих танків та 12 інших бронемашин.

Головне