Росіяни цієї ночі знову атакували дронами: скільки збито з понад 30 "шахедів"

Росіяни цієї ночі знову атакували дронами: скільки збито з понад 30

У ніч з 9 на 10 лютого росіяни знову атакували Україну баражуючими боєприпасами. Цієї ночі окупанти випустили 31 дрон-камікадзе, атака головним чином була спрямована на ураження Одещини та Харківщини.

Як інформують Повітряні сили ЗС України, українські захисники неба знищили за ніч 23 ворожі ударні БпЛА. Усі цілі було ліквідовано в межах двох вказаних регіонів. 

"До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України, засоби РЕБ", - йдеться у повідомленні. 

Цієї ночі "шахеди" росіяни запускали одразу з двох напрямків - з окупованого Криму та Курської області рф. 

Нагадаємо, Харків у ніч на 10 лютого зазнав атаки трьома ударними дронами, є "приліт" по одній з місцевих АЗС. Ворог поцілив по автозаправній станції на південному-сході міста, внаслідок чого стався розлив пального. Воно зайнялося і залило найближчу вулицю, вогонь охопив щонайменше 14 приватних житлових будинків. Стано на цю годину відомо про сімох загиблих, троє з яких діти. Була під ударом і Харківщина, загарбники вдарили по Великому Бурлуку на Куп'янщині, противник поцілив по будівлі кафе.

Як писав "Ми-Україна" раніше, харківський міський голова Ігор Терехов озвучив плани на відновлення Харкова в 2024 році. Очікується, що упродовж поточного року буде відбудовано понад 150 житлових будинків, будуть закуплені електробуси та стартує зведення двох станцій підземки. 

Головне