Росіяни тримають у Чорному морі три кораблі: чи є серед них носії "Калібрів"

Росіяни тримають у Чорному морі три кораблі: чи є серед них носії

Росіяни вивели з бойового чергування у Чорному морі всі ракетоносії. Станом на ранок 3 січня в Чорноморській акваторії службу несуть три ворожі судна, серед них немає жодного, спорядженого високоточним озброєнням, свідчать дані ВМС ЗСУ. 

В Азовському морі на сьогодні перебуває один корабель Чорноморського флоту рф. 

Водночас у Середземномор'ї противник утримує одразу три військові кораблі, з яких два споряджені "Калібрами". Сумарний залп складає 16 ракет.

Як відомо, напередодні вранці рф вивела у акваторію Чорного моря три ракетоносії з загальним можливим залпом до 20 одиниць "Калібрів". Вказаний тип ракет ворог застосував під час масованого удару по Україні 2 січня. Також противник вчора бив по українських мирних містах "Кинджалами", балістикою та крилатими ракетами повітряного базування. 

Нагадаємо, одна з ракет, випущених росією на столицю України 2 січня, поцілила у лікарняний заклад, в якому проходять реабілітацію військові. Також постраждав житловий багатоповерховий будинок в Солом'янському районі Києва.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підрахунками МВС, внаслідок масованого ракетного обстрілу 2 січня постраждало 135 осіб.

Головне