Росіяни стали бити по Одесі балістикою, щоб збільшити кількість мирних жертв, - Братчук

Росіяни стали бити по Одесі балістикою, щоб збільшити кількість мирних жертв, - Братчук

Росіяни стали бити по Одесі балістикою, щоб збільшити кількість мирних жертв. Про це повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі "Ми-Україна".

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук звернув увагу, що зараз росіяни стали використовувати ракети "Іскандер" з касетною частиною. Це робиться, зокрема і тому, що це дозволяє збільшити кількість мирних жертв.

"Також балістика зараз, на жаль, це те, що дуже важко перехопити, зокрема на півдні. Тому тут наші сподівання на ті обіцянки, які мають бути виконані щодо зміцнення системи ППО. Інша номенклатура ракет зараз не використовується, тому що вони перехоплюються силами ППО", - додав Братчук.

Нагадаємо, міністерство оборони України почало розробляти модель системи інтегрованої оборони, спрямованої на посилення військової, геополітичної й економічної спроможності держави. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська ввечері 1 травня атакували Одесу балістичними ракетами. Про це повідомив очільник ОВА Олег Кіпер.

 

Головне