Росіяни скинули три КАБи на Харків: пошкоджено приватні будинки

Росіяни скинули три КАБи на Харків: пошкоджено приватні будинки

Російські окупанти продовжують тероризувати Харків. Так, вдень 26 вересня російські загарбники скинули на місто КАБи, повідомив харківський міський голова Ігор Терехов. 

Він зазначив, що окупанти влучили у приватний будинок. Інформації щодо постраждалих внаслідок атаки не було.

"Маємо попередню інформацію про потрапляння КАБу у приватний житловий будинок. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила", - зазначив Терехов.

Згодом він уточнив, що надійшла інформація про трьох постраждалих.

"Маємо попередню інформацію про трьох постраждалих внаслідок прильотів по Харкову. Всі троє з осколковими пораненнями", - заявив мер міста.

Водночас очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що всього ворог випустив три КАБи - один влучив у приватний житловий будинок у Київському районі, а два інших - у лісовому масиві.

"Один з КАБів влучив у землю, пошкоджено два приватні будинки та господарчу споруду. Горить дах будинку", - заявив очільник Харківщини.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Харкові рятувальники виявили тіло ще однієї жінки під завалами будинку, зруйнованого внаслідок російського обстрілу. Пошукові роботи ускладнювалися повітряними тривогами та аварійністю будівлі.

Головне