Росіяни скинули ФАБи на Запоріжжя: кількість поранених зросла до шести

Росіяни скинули ФАБи на Запоріжжя: кількість поранених зросла до шести

У Запоріжжі до шести осіб зросла кількість постраждалих внаслідок удару авіабомбами, які вранці 1 жовтня на місто скинули російські окупанти. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

"Росіяни атакували Запоріжжя авіабомбами. Станом на зараз: шестеро поранених і один загиблий", - зазначив очільник Завпоріжжя.

Водночас він показав наслідки російської атаки та наголосив, що людям надають всю необхідну допомогу.

"Наслідки удару росіян. Людям надається вся необхідна допомога", - прокоментував Федоров відео з Запоріжжя.

Водночас у Національній поліції зазначили, що росіяни атакували місто ФАБами - всього було завдано шість ударів.

"Попередньо, окупаційні війська нанесли 6 ударів ФАБами по території обласного центру. Влучання прийшлися по об'єктах інфраструктури та житлових кварталах. Наразі відомо про шістьох поранених громадян, одна людина загинула. Інформація щодо руйнувань та постраждалих - уточнюється", - зазначили у правоохоронних органах. 

Як повідомляли "Ми-Україна", армія рф 1 жовтня завдала удару по ринку у середмісті Херсона, вже відомо про дванадцятеро постраждалих. Це сталося близько 9 ранку, під час хвилини мовчання.

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.