Росіяни повторно вдарили по Запоріжжю: під обстріл потрапили журналісти

Росіяни повторно вдарили по Запоріжжю: під обстріл потрапили журналісти

Росіяни ввечері 5 квітня завдали повторний удар по Запоріжжю, під який потрапили журналісти. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, нині один з постраждалих журналістів перебуває у операційній.

"На жаль постраждало двоє журналістів, які отримали поранення під час ракетних обстрілів", - заявив очільник Запорізької ОВА.

Водночас він додав, що нині вже відомо про трьох жертв ракетних ударів росіян.

"Ворог завдав за останні дві години п’ять ракетних ударів по місту Запоріжжя. Здебільшого це цивільна інфраструктура. Наразі ми володіємо інформацією, що частково пошкоджено щонайменше три багатоповерхових будинки, щонайменше 10 приватних будинків. На жаль є загиблі. Наразі остання інформація, якою ми володіємо, це три людини загинуло. На зараз 13 осіб доставлено в лікарню, з яких четверо знаходяться в тяжкому стані", - розповів Іван Федоров.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські війська атакували Запоріжжя, в результаті обстрілу постраждало щонайменше шестеро людей. 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.