Росіяни посилили обстріли на Херсонщині перед виборами в рф, - Гуменюк

Росіяни посилили обстріли на Херсонщині перед виборами в рф, - Гуменюк

Перед так званими "президентськими виборами" в російській федерації, які заплановані на 17 березня, російські окупанти значно посилили обстріли правобережжя Херсонської області.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Таким чином, росіяни намагаються підтвердити свої пропагандистські наративи, будучи переконаними, що знову захоплять правий берег Херсонщини. 

За словами Гуменюк, протягом останніх двох тижнів, з моменту початку так званих "виборів" і активізації маломобільних груп населення з пристроями для голосування, спостерігаються інтенсивніші обстріли правого берега.

Водночас вона наголосила, що Сили оборони заздалегідь передбачили такий розвиток подій.

"Оборонні споруди укріплені і продовжують зміцнюватись з урахуванням навіть одного відсотку, що ворог наважиться на реалізацію такого божевільного плану. Хоча абсолютно очевидно, що це буде квиток в один кінець. Вони недаремно знищували мости, коли переміщувались на лівий берег, бо планів повертатися в них не було", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскування під американські ЗМІ, або як росія поширює дезінформацію в США

Нагадаємо, голова Запорізької ОВА Іван Федоров пояснив, чому після так званих виборів президента рф за захоплених російською армією українських територіях Володимира Путіна не можна буде більше вважати легітимним лідером

Як писав "Ми-Україна" раніше, польські фермери планують тимчасово розблокувати один з напрямків на кордоні.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.