Росіяни почали перевозити ремонтні бази кораблів з Криму в росію

Росіяни почали перевозити ремонтні бази кораблів з Криму в росію

Росіяни перевозять російські суднові двигуни з тимчасово окупованого Криму у бік Тамані. Про це повідомляє військовий партизанський рух АТЕШ.

За інформацією партизанського руху "АТЕШ", суднові двигуни вже перевозяться із Криму в бік Тамані. Причиною цього стали успішні удари Сил оборони України по військових об'єктах рф у Криму.

"Ймовірно, окупанти посилюють свої можливості з ремонту військових суден у Новоросійську. У місті, де тепер розташовується база Чорноморського флоту", - написали партизани.

Нагадаємо, США готували відповідь, якби росія застосувала проти України ядерну зброю. Про це повідомляє видання The New York Times.

Як зазначає видання, Штати готові було реагувати, проте відповідь була б "неядерною". Пік стурбованості щодо можливої ядерної атаки Росії припав на жовтень 2022 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях у дитсадках виступають агітатори серед дітей та батьків. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Також росіяни розповідають дітям про їх "батьківщину – росію". Крім цього, в дитсадках видають "випускні альбоми" в мілітаристичній тематиці присвячені "сво".

Головне