Росіяни почали "інвентаризацію" в Маріуполі

Росіяни почали

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області окупанти оголосили про старт так званої "інвентаризації". Про це повідомляє міськрада Маріуполя.

Це може торкнутися порожнього житла у місті, щоб згодом вилучити його.
"Загарбники видали розпорядження про повну інвентаризацію багатоквартирних та приватних будинків", - говорять в міськраді.

Наразі окупанти формують робочі групи, які будуть ходити та виявляти власників. За відсутності будинок будуть заносити до окремого списку.

В міськраді зазначають, що вже протягом року окупанти формували списки так званого "безхазяйного" житла, по суті - це намагання "легалізувати", а фактично привласнити чуже майно, посилаючись на відсутність власників.

Як писали "Ми-Україна" раніше, біля берегів Севастополя підірвався російський катер "Владимир Козицкий", який призначений для пошуку морських мін. 

"Завдання цього нового розвідувального гідрографічного протимінного корабля проєкту 23040Г "Владимир Козицкий" - пошук морських мін на дні. Зважаючи на все, він знайшов, що шукав", - йдеться в повідомленні.

Очевидці розповіли, що судно раптово підірвалося на зовнішньому рейді Севастопольської бухти. Після вибуху з машинного відсіку пішов чорний дим.

Головне