Росіяни очікують морозів та накопичують ракетний потенціал, - Наталя Гуменюк

Росіяни очікують морозів та накопичують ракетний потенціал, - Наталя Гуменюк

Росіяни очікують морозів та накопичують ракетний потенціал. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила Наталя Гуменюк.

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що минулого грудня ворог був значно активнішим у морі, зокрема щодо ракет.

"Але вони можуть просто накопичувати цей потенціал і використовувати їх ракети навіть із тої відстані, на яку вони зараз відтиснуті. Бо ракети типу "Калібр" із морського базування можуть стартувати на відстань 2,5 тисячі кілометрів… Ворог цю практику вже проводив... Цілком імовірно, що вони очікують посилення морозів", - зазначила вона.

Нагадаємо, президентка Молдови Мая Санду назвала агресивну політику росії та корупцію "основними загрозами для національної безпеки Молдови".

Про це йдеться на сайті глави молдавської держави. Санду привітала парламент з ухваленням нової Стратегії національної безпеки. На її думку, було зроблено великий крок у напрямі зміцнення безпеки та стабільності Молдови.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Молдова проводить військові навчання поблизу окупованого росіянами Придністров'я. Про це повідомляє Міністерство оборони країни.

У Міноборони країни зазначили, що вони проходитимуть з 17 по 22 грудня військові 22-го миротворчого батальйону проходитимуть підготовку в Навчальному центрі Бульбоака.

Головне