Молдова проводить військові навчання поблизу окупованого росіянами Придністров'я

 Молдова проводить військові навчання поблизу окупованого росіянами Придністров'я

Молдова проводить військові навчання поблизу окупованого росіянами Придністров'я. Про це повідомляє Міністерство оборони країни.

У Міноборони країни зазначили, що вони проходитимуть з 17 по 22 грудня військові 22-го миротворчого батальйону проходитимуть підготовку в Навчальному центрі Бульбоака.

"У зв'язку з цим, у зазначений період буде організовано рух військової техніки національними дорогами", – зазначають у Міноборони.

Додамо, що Придністров’я це лише за 22 кілометри від українського кордону.

Нагадаємо, в Україні збільшилась кількість вакансії, адже бізнеси починають оживати в осінньо-зимовий період. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила експертка з працевлаштування Валентина Бардадим.

За словами Валентини Бардадим, найбільша кількість вакансій з початку великої війни була розміщена на відповідних ресурсах на початку осені 2023 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна сформувала 10 додаткових батальйонів та три спеціальні роти, щоб пришвидшити гуманітарне розмінування у звільнених населених пунктах

Про це заявив заступник міністра оборони України Олександр Павлюк. За його словами, на сьогоднішній день потенційно забрудненими вибухонебезпечними предметами залишаються понад 25 тис. гектарів території України. Для розмінування цих земель було створено 10 батальйонів та три роти.

 

Головне