Росіяни обстріляли територію ТЕС на Донеччині, - Міненерго

Росіяни обстріляли територію ТЕС на Донеччині, - Міненерго

Протягом останньої доби, 14 російські збройні сили здійснили ряд нападів на об'єкти енергетики в Україні, включаючи обстріл території навколо однієї з теплових електростанцій та об'єкта нафтопереробки.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики.

У відомстві зазначили, що противник продовжує обстрілювати об'єкти енергетики. Був обстріл території біля ТЕС на Донеччині. На щастя, немає постраждалих, енергетики проводять огляд можливих пошкоджень.

За інформацією міністерства, також було пошкоджено газопровід середнього тиску на Харківщині, що призвело до відсутності газу для понад 300 споживачів. Більшість з них вже відновили газопостачання.

Водночас газові робітники відновили газопостачання до населеного пункту на Харківщині, який внаслідок бойових дій залишався без газу з липня цього року. У зв'язку зі здійсненням невеликих ремонтів також тимчасово вимкнули чотири блоки ТЕС, однак один із них вже відновив роботу, а на інших тривають роботи з ремонту.

Нагадаємо, Сили оборони України неухильно продовжують демілітаризувати ворога на Таврійському напрямку. Так, лише за минулу бойову добу, 14 листопада, армія рф позбулася на цьому відтинку фронту ще 511 своїх солдатів та майже 50 одиниць військової техніки, включно з літаком Су-25. 

За даними командувача ОСУВ "Таврія" Олександра Тарнавського, українські артилеристи та ракетники за учорашній день на Таврійському напрямку виконали майже 1040 вогневих завдань.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Волині викрили правоохоронця, який переправляв чоловіків за кордон під виглядом інвалідів.


 

Головне