Росіяни обстріляли Козачу Лопань на Харківщині, є загиблий

Росіяни обстріляли Козачу Лопань на Харківщині, є загиблий

Російські війська вчинили напад на селище Козача Лопань у Харківській області вранці, 21 листопада. Це призвело до смерті місцевого мешканця.

Про це повідомив голова Харківської обласної влади Олег Синєгубов.

Інцидент стався близько 06:00 ранку. Обстріл призвів до пошкодження приватного будинку та спричинив пожежу. Після того, як вогонь було ліквідовано, рятувальники виявили тіло 29-річного цивільного чоловіка, який загинув в результаті атаки.

Крім того, росіяни випустили чотири ракети по лікарі та шахті на Донеччині.

Перші дві ракети приблизно о 23:30 потрапили на територію лікарні в місті Селидове. У результаті цього інциденту пошкоджено дві будівлі медичного закладу. В результаті шість цивільних отримали поранення.

Пошукові операції тривають, оскільки під завалами можуть знаходитися люди.

Після цього окупанти влаштували ще два ракетні удари по шахті. Один працівник підприємства загинув, чотири будівлі та 19 транспортних засобів, а також лінія електропередач отримали пошкодження.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 21 листопада атакували територію України, запустивши 11 дронів-камікадзе типу "Шахед" та п'ять ракет різних типів.

Атака включала в себе використання чотирьох керованих зенітних ракет С-300, крилатої ракети "Іскандер-К" та 11 безпілотників типу Shahed-136/131.

Згодом у Повітряних силах уточнили, що збили дев'ять з 10 російських дронів та один "Іскандер".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, за добу на фронті відбулося 70 бойових зіткнень

Головне