Росіяни направили додаткові сили Росгвардії на ТОТ

Росіяни направили додаткові сили Росгвардії на ТОТ

Росіяни перед "виборами" направили додаткові сили Росгвардії на тимчасово окуповані території України, щоб примушувати українців голосувати за Путіна.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Це потрібно для підготовки до так званих "виборів". Правоохоронці мають забезпечити безпеку колаборантам з "виборчих дільниць", а також обходити українців під час недобровільного "волевиявлення".

Таким чином, поліцаї будуть займатись примусом українців голосувати за Путіна.

У Спротиві наголошують, що росіянам важливо штучно створювати явку на псевдовиборах, тому вони дозволили голосувати за місцем проживання.

Нагадаємо, центр протидії дезінформації попереджає, що ворог надсилає на електронні скриньки українців повідомлення нібито від Офісу президента України про "здачу України" та "припинення вогню з рф". Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донеччині оголосили примусову евакуацію людей із сіл Мар’їнської та Очеретинської громад. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Евакуація стосується сіл Антонівка, Іллінка, Зоряне, Олександропіль, Желанне Друге та Межове, Восход, Новоселівка Перша, Желанне.

 

Головне