Росіяни на ТОТ посилили перевірки телефонів українців, - ЦНС

Росіяни на ТОТ посилили перевірки телефонів українців, - ЦНС

Окупаційна арамія російської федерації посилила перевірки телефонів мешканців Херсонщини та Запоріжжя на тимчасово окупованих територіях. Загарбники намагаються виявити членів українського підпілля.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС, ворог знову активізував "контрдиверсійні заходи".

Останнім часом росіяни інтенсивно перевіряють телефони українців, зокрема на тимчасово окупованих територіях Херсонщини та Запоріжжя. Окупантів цікавлять різні Telegram-канали, на які підписані громадяни. Перевірки проводяться вибірково на вулицях, і наявність паспорта рф не врятує від таких перевірок.

Нагадамо, окупанти вкрали тварин із заповідника "Асканія-Нова" в Херсонській області й перевозять їх до російського "Сафарі-парк" в Краснодарі.

"Окупаційна адміністрація краде тварин з херсонського заповідника "Асканія-Нова" та перевозить їх до краснодарського "Сафарі-парк", – йдеться в повідомленні ЦНС.

Крадіжка відбувається в межах "угоди про співробітництво". Зазначається, що відповідна угода не є дійсною, адже від українського заповідника її підписує російський ставленик, який не є керівником.

"За фактом ворог просто краде тварин й знищує унікальний заповідник. Раніше на території заповідника були також помічені російські військові. Кожен відповідальний за цей злочин понесе відповідальність після деокупації регіону", – додає ЦНС.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, спецпризначенці СБУ встановили новий рекорд - знищили 20 цілей за ніч.

Головне