Росіяни масовано обстріляли Херсонщину: є загибла та поранені

Росіяни масовано обстріляли Херсонщину: є загибла та поранені

Окупанти не припиняють атак на звільнені території Херсонської області, скоюючи нові воєнні злочини. За останню добу масштабних обстрілів зазнали Херсонський та Бериславський райони. Про це повідомили в МВС.

Агресор застосував різноманітне озброєння: реактивні системи залпового вогню, артилерію, міномети, авіацію та безпілотники. Внаслідок нападів є загиблі та поранені серед мирного населення, зруйновано численні об'єкти інфраструктури, виникли пожежі у природних екосистемах.

Сьогодні вранці окупанти масовано обстрілювали з артилерії центральну частину Херсона, а також Дніпровський та Корабельний райони – загинула 54-річна працівниця державної установи та поранено 11 людей віком від 37 до 80 років.

Російські удари спричинили пошкодження 23-х приватних та п’яти багатоповерхових будинків, об’єктів інфраструктури, медичного та навчальних закладів, адміністративної будівлі, дитячого садочка, трьох автомобілів і газопроводу.

Нагадаємо, Сьєрра-Леоне зробила історичний крок у захисті прав дітей, офіційно заборонивши дитячі шлюби. Як пише CNN, президент африканської країни Джуліус Маада Біо підписав законопроєкт, спрямований на припинення цієї поширеної практики, яка глибоко вкорінена в традиціях країни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна вранці 3 липня зазнала масованої повітряної атаки з боку російських загарбників. Основним напрямком удару стала Дніпропетровська область. 

Головне