Росіяни мають великі проблеми з логістикою та особовим складом - ЦНС

Росіяни мають великі проблеми з логістикою та особовим складом - ЦНС

росія стикається з дедалі суттєвішим дефіцитом особового складу і технічного забезпечення окупаційних військ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Вичерпується не тільки особовий склад російської армії, котрий ліквідовують Сили Оборони, але й технічне забезпечення окупаційних військ", - зазначають в ЦНС.

В Центрі нацспротиву зазначили, що вичерпується такоє технічне забезпечення окупаційних військ. Ці проблеми підтверджують і в підпіллі на східному напрямку.

"Йдеться про те, що армія противника зазнає величезних логістичних незручностей. Через брак автомобілів, особовому складу доводиться переміщатися пішки. Чи це на позиції, чи, до прикладу, для того, щоб відправити в опрацювання рапорт на відпустку", - додали в ЦНС.

Нагадаємо, президент Фінляндії Олександр Стубб вважає удари по російських НПЗ вельми прийнятними, оскільки росія "розуміє тільки таку мову". Про це він заявив під час прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Організації Об'єднаних Націй засудили удар Головного управління розвідки України по заводу з виробництва дронів-камікадзе Shahed 136 у російському Татарстані. Про це йдеться в заяві прессекретаря Генерального секретаря ООН Стефана Дюжарріка.

 

Головне