"росія розуміє тільки таку мову", – президент Фінляндії щодо ударів по НПЗ в рф

Президент Фінляндії Олександр Стубб вважає удари по російських НПЗ вельми прийнятними, оскільки росія "розуміє тільки таку мову". Про це він заявив під час прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським.

"Хоч би хто був відповідальний за ці атаки в росії, питання одне: питання в ціні на нафту чи ми маємо з цим якісь труднощі? Війна – це супутні збитки, і хоч би хто атакував, вони знають, що вони роблять, вони роблять це вміло, не наражаючи цивільних на небезпеку і треба це мати на увазі повсякчас. Безперечно, війна – це річ брутальна, це річ тяжка… Але росія розуміє тільки такий спосіб, тільки таку мову", – зазначив Александр Стубб.

Президент Фінляндії додав, війна - це річ брутальна, це річ тяжка.

Нагадаємо, у Брюсселі розпочалася дводенна зустріч міністрів закордонних справ Північноатлантичного альянсу. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія має намір мобілізувати на війну проти України ще 300 тисяч людей. Про це на спільній прес-конференції із президентом Фінляндії заявив Володимир Зеленський, інформує Інтерфакс-Україна.

Головне