Росіяни фактично втратили морську компоненту для захисту Кримського мосту - Плетенчук

Росіяни фактично втратили морську компоненту для захисту Кримського мосту - Плетенчук

Армія окупантів фактично втратила морську компоненту для захисту Кримського мосту. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ВМС України Дмитро Плетенчук.

Речник ВМС України Дмитро Плетенчук зазначив, що росіянам дедалі важче вигадати щось нове для захисту Кримського мосту. Хоча і порадив їм затопити власний флот, як у росіян це заведено.

"З іншого боку, останній кейс, який відбувся з рейдовим буксиром, який ставив бонові загородження, каже про те, що ці загородження у своїй ефективності трохи переоцінені. Звісно, вони намагаються звузити прохід та локації, де вони можуть очікувати атаки, бо зараз у них фактично немає морської компоненти, щоб контролювати цей процес, як було минулого року. Вони намагаються цими конструкціями забезпечити бодай якусь безпеку", - додав він.

Нагадаємо, на кордоні Білорусі та Польщі зростає напруга через збільшення кількості мігрантів, які намагаються потрапити на територію ЄС. Про це повідомляє видання Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, що є випадки повернення до України з інших країн чоловіків, які незаконно перетнули кордон. Про це він повідомив у ефірі телеканалу "Ми-Україна".

Головне