Росіяни десятками лягають, але далі лізуть як скажені: Барабаш про наступ на Авдіївку

Росіяни десятками лягають, але далі лізуть як скажені: Барабаш про наступ на Авдіївку

Армія продовжує зазнавати величезних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці під Авдіївкою, однак попри це не припиняє спроб взяти місто під свій контроль. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів голова місцевої МВА Віталій Барабаш. 

"Росіяни кидають великі сили з піхотою та бронетехнікою, втрати у них божевільні, але це їх не зупиняє. Все нові і нові штурми відбуваються і вдень, і вночі. Навала дуже велика – вони як скажені лізуть, десятками лягають і через деякий час йдуть знову. Їх дуже багато", - зазначив він. 

За його словами, тиша в місті не настає, стрілецькі бої не вщухають. Також Барабаш відзначив, що противник, зважаючи на зміну погодних умов, почав менше використовувати бронетехніки.  

Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні також підтвердив, що вороже військо продовжує здійснювати спроби взяти Авдіївку в оточення. Поблизу неї, а також Степового, Тоненького, Опитного та Невельського українські оборонці минулої доби відбили два десятки атак. На Мелітопольському напрямку триває наступальна операція. 

Нагадаємо, в британському оборонну відомстві заявили, що бої за Авдіївку збільшили російські втрати на 90%.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 22 жовтня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 870 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили 12 танків, 22 бойові броньовані машини, 25 артилерійських систем, два засоби ППО та шість дронів різних типів.

 

 

Головне