Росіяни атакували Запоріжжя, попередньо, п'ять людей поранено, - ОВА

Росіяни атакували  Запоріжжя, попередньо, п'ять людей поранено, - ОВА

Вночі на 23 вересня російські окупанти атакували Запоріжжя та поранили п'ять людей. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Внаслідок удару частково зруйновані будівлі. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені поруч розташовані будинки. Здійнялася пожежа. На місці працюють рятувальники.

Росіяни завдали шість ударів, попередньо — КАБами. Внаслідок ударів зайнялися припарковані автомобілі, пошкоджені житлові будинки. 

На місці події працюють рятувальники, поліцейські, вибухотехніки та інші служби, надаючи допомогу постраждалим та ліквідуючи наслідки удару. Для підтримки мешканців розгорнуті палати та цілодобово працює пункт незламності.

Нагадаємо, у Тернополі стався вибух на трансформаторній підстанції, внаслідок чого кілька вулиць залишилися без електрики. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, п'яний житель Ужгорода влаштував вибух поблизу житлового будинку. Зловмисник кинув гранату з балкону третього поверху та завдав шкоди перехожому. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття.

Головне