Росіяни атакували авіабомбами прикордоння Харківщини - є загиблий

Росіяни атакували авіабомбами прикордоння Харківщини - є загиблий

Російські окупаційні війська у середу, 21 лютого, атакували авіаційними бомбами прикордоння Харківської області. Внаслідок цього загинула людина і ще одна постраждала.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури в Telegram-каналі. Як зазначається, близько 12:40 російська армія здійснила мінометні та артилерійські обстріли селища Іванівка Петропавлівської територіальної громади, що в Куп'янському районі. Через це було поранено 52-річного мирного мешканця.  

Також близько 14 години росіяни з артилерії обстріляли селище Дворічна. Там загинув мирний мешканець, його анкетні дані зараз встановлюються.

Крім того, о 15 годині російські загарбники обстріляли і селище Вільхуватка. У цьому населеному пункті було зруйновано та пошкоджено житлові будинки. Обійшлося без постраждалих. За попередньою інформацією, росіяни застосували дві керовані авіаційні бомби.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області було розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Нагадаємо, у середу, 21 лютого, у Кривому Розі, що в Дніпропетровській області, у частині будинків зникло теплопостачання через ворожі обстріли. Аварійні бригади працюють цілодобово. Зокрема, вони відновлюють мережі, щоб якомога швидше повернути опалення криворіжцям.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф у ніч з 20 на 21 лютого здійснила дронову атаку на Добропілля Покровського району Донецької області. Як повідомили в прокуратурі Донеччини, внаслідок атаки є травмовані цивільні.

Головне