росія вирішила залучити військових до "виборів президента" на окупованих територіях України

росія вирішила залучити військових до

Росіяни збираються залучити своїх військових на окупованих територіях до так званих виборів президента рф. Про це заявили у Центрі національного спротиву.

Також там додали, що окупанти намагаються "легалізувати" своє правління та політику нацизму на захоплених територіях України.

"Окупанти, які дислокуються наразі на тимчасово окупованих територіях й не залучені в бойових діях, будуть залучені на "виборах президента рф".

Головною задачею кремля наразі є намагання "легалізувати" своє правління та політику нацизму. Для цього у рф грають у "виборчий процес", щою продемонструвати понад 80% підтримки росіянами свого вождя владіміра путіна", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ЦНС нагадали, що під час так званого референдуму на ТОТ у 2022 році українці проігнорували цей процес, так само як і "вибори" гауляйтерів у 2023 році. 

"Відтак особливу увагу імітації явки кремль приділяє саме ТОТ. Тому всі військові, які не залучаються до бойових дій, але перебувають на ТОТ, мають  подати заяву на голосування у березні аби наростити відвідуваність "виборчих дільниць", - зазначили у Центрі.

В ЦНС закликають жителів тимчасово окупованих територій зірвати плани ворог та повідомляти про скупчення таких “виборців”, а також про склади їхньої техніки за посиланням. Також жителі ТОТ можуть надавати інформацію в ЦНС про зрадників, що працюють у “виборчих дільницях”, аби вони не змогли уникнути відповідальності. 

Як повідомляли "Ми-Україна", радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що демократичне слово "вибори" не має нічого спільного із повторним призначенням диктатора Володимира Путіна президентом росії.

Головне