Окупанти атакували дроном автівку пенсіонерів у Запорізькій області, - ОВА

Окупанти атакували дроном автівку пенсіонерів у Запорізькій області, - ОВА

Російські війська за добу завдали 377 ударів по Запорізькій області. Внаслідок атаки FPV-дроном на автівку пенсіонерів у Приморському загинув чоловік, а жінку поранено.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За добу російські окупанти завдали 377 ударів по 11 населених пунктах Запорізької област. У результаті атаки на Василівський район загинув 71-річний чоловік, а 67-річна жінка отримала поранення.

За словами Федорова, пенсіонери їхали автівкою через село Приморське, коли в їхню машину влучив FPV-дрон. Чоловік загинув на місці, жінку доставили до лікарні з пораненнями.

Як повідомляє ОВА, за останню добу:

  • росія завдала 7 авіаударів по селах Лобкове, Степове, Новоданилівка, Мала Токмачка та Новодарівка.
  • 214 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Приморське, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку.
  • 10 обстрілів РСЗВ сел Лобкове, Новоданилівку, Роботине та Малу Токмачку.
  • 146 артобстрілів завдано по території Лобкового, Гуляйполя, Преображенки, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

 

Нагадаємо, як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил, у вересні війська рф 250 разів використовували хімічні боєприпаси. Окупанти продовжують грубо порушувати міжнародні правила ведення війни та ігнорують норми Конвенції про заборону хімічної зброї.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, засідання Контактної групи з питань оборони України, заплановане на 12 жовтня на німецькій авіабазі, може бути відтерміновано через ураган "Мілтон".

Головне